Een bijdrage vanuit uw kerk, gemeenschap, stichting, club of vereniging wordt zeer gewaardeerd. Wellicht heeft u zelf al een idee dat u met ons wilt delen (graag via info@i-step-up.com) of wilt u graag bijdragen op een van de onderstaande manieren:

 1. Kom in actie door middel van bijvoorbeeld de verkoop van tulpen of potgrond, een collecte rondgang of oud papier inzameling, of de opbrengst van een (sportief) evenement. De opbrengst kan worden gestort op de rekening van de stichting (IBAN: NL88ABNA0814002315 o.v.v. Stichting iSTEPup). Voor meer informatie en contact hierover, mail naar info@i-step-up.com. Hieronder enkele voorbeelden:
  • Oud papier actie Hardenberg-Heemse heeft 1000 euro opgehaald in 2018. [Krantenartikel]
  • Collecte rondgang eens in de twee maanden in de kerkgemeente van Nijbroek in 2019 [voorbeeld tekst]
 2. Wordt een iSTEPup partner en steun ons met een relevante donatie in natura. Bijvoorbeeld relevant medisch instrumentarium, studiemateriaal, (oude) laptops, schrijfwaren, promotiemateriaal en relatiegeschenken. Voor meer informatie en contact hierover, mail naar info@i-step-up.com. Hieronder enkele voorbeelden:
  • Jonas Rosenstok (Raad van Advies) heeft kosteloos een tweedehands laptop aan student Paul Kalungi ter beschikking gesteld en zelfs het transport verzorgd.
  • Via onze samenwerking met Medpacker proberen we tevens in de toekomst benodigd materiaal kosteloos bij de studenten te krijgen indien nodig en gewenst.
 3. Deel ons verhaal: volg iSTEPup via de sociale media kanalen (Facebook, Twitter en LinkedIn) van de stichting en verspreid zo meer informatie over iSTEPup en het werk wat wij doen. Ook is er een iSTEPup for health flyer, brochure en voorbeeld tekst beschikbaar: voor meer informatie en contact hierover, mail naar info@i-step-up.com. Tevens hebben we de bestanden in verhoogde kwaliteit beschikbaar.

Ook staan wij als vanzelfsprekend open voor uw vragen en/of suggesties!