Het is ook mogelijk om als bedrijf het werk van iSTEPup te steunen en zo uw maatschappelijke betrokkenheid vorm te geven. Dit kan op de volgende manieren:

  1. Geef financiële steun. Bijvoorbeeld door middel van inzamelingsacties of via een donatie voor elke nieuwe klant van uw bedrijf. Dit kan eenmalig of structureel; algemeen voor de stichting of voor een specifieke student of land. Klik hier om te doneren
  2. Deel uw expertise. Deel uw kennis met iSTEPup om samen nieuwe producten of programma’s te ontwikkelen of de bestaande inhoud te verbeteren. Voor meer informatie en contact hierover, mail naar info@i-step-up.com.
  3. Informeer naar een sponsorpakket. Via info@i-step-up.comkunt u informeren naar een sponsorpakket om onze stichting of een bepaalde student te steunen met uw bijdrage.
  4. Wordt een iSTEPup partner.  Steun ons met een relevante donatie in natura, bijvoorbeeld: medisch instrumentarium, studiemateriaal, laptops, schrijfwaren, promotie materiaal en relatiegeschenken. Voor meer informatie en contact hierover, mail naar info@i-step-up.com.
  5. Deel onze visie.Volg iSTEPup via de sociale media kanalen van de stichting en verspreid het werk van iSTEPup onder uw gelederen. Ook is er een iSTEPup for healthflyer of brochure beschikbaar, mail hiervoor naar info@i-step-up.com.

Ook staan wij als vanzelfsprekend open voor uw vragen en/of suggesties!